top of page
Naamloos-1.gif

V E E L G E S T E L D E

 V R A G E N 

 • Wat zijn de betaalmethoden bij Feathers & Fantasy?
  Op onze website kun je je favoriete items in een winkelmandje plaatsen en kiezen voor de betaalmethode die bij jou past. Vind je het fijner om een tikkie te ontvangen of contant te betalen, dan kan dat natuurlijk ook. Zodra de betaling binnen is, gaan we voor je aan de slag!
 • Naar welke landen versturen jullie?
  We verzenden internationaal. Voor de verzendkosten hiervan verwijzen we je door naar PostNL. Mocht je pakket kwijt raken, dan ligt de verantwoordelijkheid bij PostNL.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  In Veldhoven en Eindhoven én binnen een straal van 10 km (vanaf ons adres) wordt de bestelling kosteloos geleverd. Verzendingen die daar buiten vallen, kosten €4,95. Voor de verzendkosten van internationale pakketjes verwijzen we je naar PostNL.
 • Is het mogelijk om mijn bestelling op te halen?
  Zeker! Kom je het pakketje liever ophalen, dat kan natuurlijk ook. In overleg kunnen we een datum en tijdstip afspreken waarop jij jouw bestelling op kan halen.
 • Ik zie een item op Instagram, maar niet op de website. Kan ik deze bestellen?"
  We doen ons uiterste best om de website te allen tijde up-to-date te houden. Zie je toch een item op Instagram wat niet op de site staat? Dat kan! Feathers & Fantasy maakt op verzoek ook gepersonaliseerde items. Deze worden op Instagram gepost en zijn ook te koop! Stuur ons een printscreen van het item dat jij hebt gevonden en dan zullen wij ervoor zorgen dat jij zo’n exemplaar ontvangt. Mocht je zelf nog aanpassingen hebben, dan mag je die ook altijd doorgeven.
 • Kun je een kortingscode gebruiken?
  Feathers & Fantasy heeft met regelmaat kortingscodes. Via Instagram houden we jullie op de hoogte van de huidige acties.
 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd. Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je van ons een Track & Trace code.
 • Kan ik een item retourneren?
  Items van Feathers & Fantasy kunnen niet geretourneerd of geruild worden. We zullen jou tijdens het bestellen zo goed mogelijk proberen te helpen om er voor te zorgen dat het item helemaal naar wens is. Happy customers zijn natuurlijk het allerbelangrijkst! Indien je een klacht over een product hebt, nemen we deze uiteraard in behandeling!
 • Hoe blijven mijn juweeltjes het langst mooi?
  De sieraden van Feathers & Fantasy zijn afgewerkt met RVS/Stainless steel onderdelen. Hierdoor blijft het zilver en het goud langer mooi. Je kunt er natuurlijk ook zelf aan bijdragen dat je sieraden zo lang mogelijk hun kleur behouden: * Doe je sieraden af als je gaat slapen, douchen, zwemmen of sporten * Doe je sieraden pas om als je klaar bent met je handen wassen of jezelf insmeren * Doe je sieraden pas om nadat je parfum en/of haarspray hebt gebruikt * Stel je sieraden niet bloot aan langdurig fel zonlicht of zonnebank Take good care!
bottom of page