top of page

A W E S O M E  A U T U M N  &  W O N D E R F U L  W I N T E R

Zomer, zon, zee, strand, schelpjes en zwoele zomeravonden, dat is wat wij het allerliefste willen. Het aanbreken van een nieuw seizoen is dan ook altijd weer eventjes wennen….. maar we moeten toegeven dat het kleurenpalet van een nazomer met intredende herfst er eentje is om spontaan verliefd op te worden. De kleurenpracht van de bladeren in combinatie met een laaghangend zonnetje zorgt iedere keer weer voor een betoverend plaatje. Op zoek naar inspiratie; juweeltjes die je het gevoel geven van een zonnige herfstwandeling op een mooie nazomerdag. 

 

Warme kleuren die knusse momenten symboliseren; met een cappucino of verse muntthee op de bank, verdiept in een spannend boek of een romantische film, met een wijntje gezellig kletsen met vriendinnen óf een spelletjesavond met vrienden. Warme momenten vol gezelligheid, geluk, liefde en samenzijn en herinneringen maken voor later! 

 

Hopelijk zullen de sieraden uit onze collectie ‘Awesome Autumn & Wonderful Winter’ je verwarmen en laten stralen. Met een mooie terugblik op de herfst en hier en daar een koude winterdag, zeggen wij dan ook volmondig: ‘laat maar komen, ook wij zijn er nú klaar voor!’

bottom of page